Molekuláris hidrogén, mérgező fémek

Molekuláris hidrogén, mérgező fémek. Egy patológus ismeretei, aki megunta a betegségeket.

A hidrogén gyakran elhanyagolt téma az egészség területén: a mérgező fémek hatása az emberi egészségre. Néha elejtenek egy-egy szót a „nehézfémek környezeti megterhelése” kapcsán, de ennél a mondatnál be is fejeződik minden.

MUDr. Zornitza Petrova – Markantová írása.

Mi az igazság a hidrogénről?

Egy egész sor mérgező fém létezik, ide tartozik néhány nehéz és más fém is. Például a króm, szelén, alumínium, ón, higany, kadmium, ólom, arzén, réz és még néhány. Egy része kis mennyiségben hasznos, de a hasznosság és mérgezettség közti határ nagyon vékony lehet (például a króm esetében). A biztonság azon múlik, hogy ezen anyagok mérgező adagjai viszonylag alacsonyak (milligrammokban), ráadásul lerakódnak a szervezetben, ahol a szövetbe integrálódva évtizedekig ott maradnak és pótolják azokat a fémeket, amelyeknek ott kell lenniük. A jelenlétük meggátolja például a hemoglobin vagy számtalan más enzim működését az anyagcsere láncban.

Rákkeltőek és a szervezet nem képes őket természetes módon lebontani. A krónikus mérgezés tünetei különbözőek és számtalan más betegség szimptómáira hasonlítanak: allergia, autizmus, krónikus bél és autoimmun megbetegedések, továbbá összefüggésbe hozható a hasmenéssel, légszomjjal, vérszegénységgel, vesekárosodással, csontritkulással, fáradékonysággal, álmatlansággal, étvágytalansággal, a központi idegrendszer károsodásával, bőrbetegségekkel vagy depresszióval. Nem utolsó sorban onkológiai megbetegedéseket és szervelégtelenséget okozhatnak.

A térített gyógyszerek egyáltalán nem szükségesek.

A nyugati orvostudomány ezzel a problémával nem foglalkozik. Nincsenek kifejlesztve semmilyen hivatalos diagnosztikai módszerek az emberi szövet megterhelésére. Annak ellenére, hogy az egyetemeken tanulnak az ok-okozati terápiáról, sok esetben csak a tünetek vannak „kezelve”. Az orvosoknak nincs a kezükben eszköz, hogy igazán megszabadítsák az emberi szervezetet a mérgező fémektől. Nem tudják eltávolítani a szervezetben lévő felhalmozódásuk következményeit.
Ehelyett hamis diagnózisokat állítanak fel, a páciensekre rákényszerítik a gyógyszereket, melyek egyáltalán nem szükségesek. De melyik „gyógyszert” gyártó céget fogja ez aggasztani? A fő az, hogy a készítményeiket vásárolják. Az emberekre rákényszerítik, hogy komoly gyógyíthatatlan betegek és az „előírt gyógyszerek” nélkül biztosan gyorsan és rettenetes körülmények között halnak meg.
Természetesen ezeket az emberi szervezet számára legagresszívabb és pusztító „gyógyszereket” teljes mértékben térítik az egészségügyi biztosítók. Így lehet a „szegény nemzetet” könnyen meggyőzni a fogyasztásukról.
Ezzel ellentétben a klasszikus orvostudomány képes az enyhítésre, mégpedig minden szinten. Léteznek diagnosztikai módszerek és kezelési protokollok is.

molekuláris hidrogén

A molekuláris hidrogén két szerepet betöltő anyag:

1.    Egyrészt közvetlenül beavatkozik a patológiás folyamatokba – mert a nehéz fémek olyan anyagként működnek, mint amik szabad gyökök szerepét játsszák. A hidrogén megköti a szabad gyököket és gyakorlatilag azonnal megsemmisíti őket abban a pillanatban, amint bekerül a szervezetbe. Számtalan krónikus betegségben szenvedő embernél, a hidrogén használata után, pár héten belül jelentős enyhülés lép fel, csökken a gyógyszerezés, némely gyógyszer szedését teljesen abban hagyják (kortikoidok, antidepresszánsok, a cukorbetegek néhány esetben áttérnek az inzulinról a gyógyszeres terápiára stb.). Jellemző, hogy elkezd változni az ételek iránti étvágy – a szervezet igényli a természetes táplálékot – zöldség, gyümölcs, csökken az étvágy az édességekre és húsra.

2.     Amint a szervezet megszabadul a mérgező kémiai reakciók terhelésétől, elkezd gyógyulni. A szervek elkezdenek jobban működni (ezt leghamarabb a kiválasztó szervek – vese és máj – működésénél észleljük). Erős tisztító reakciók és folyamatok indulnak be. Mindenfajta toxinok távoznak a szervezetből. Beleértve a vérben keringő mérgező fémeket.

Hogyan juttassuk a szervezetbe a molekuláris hidrogént?

Számtalan módja van. Gáz, amit inhalálni lehet vagy hidrogénnel dúsított vizet inni. A piacon megtalálhatóak az úgynevezett ionizátorok, melyek képesek erre. Mindennapi használatra „zsebbe” rendelkezésünkre áll az úgynevezett „száraz keverék”, amely a molekuláris hidrogént közvetlenül a szervezetben szabadítja fel, ahol teljes mértékben és veszteségek nélkül felhasználódik.
A mérgező fémeket, melyek már évek óta le vannak rakódva a szervezetben, nagyrészt le lehet kötni biológiai anyagokkal, és így lehetővé tenni a távozásukat. Jó példa erre az aminosavak, lizin és metionin, melyek megkötik, mint az ólmot, úgy például a higanyt és kadmiumot is. Ezen aminosavak forrásai a zöld növények – káposzta, petrezselyem, koriander és más egyéb. Fontos ismerni a származásukat – a bevásárló központokban vásárolt gyümölcs és zöldség nagyrészt növényvédő szereket és más vegyi mérgeket tartalmaznak. Másrészt, a helyi gazdák tiszta környezetből származó élelmiszert kínálnak, aminek íze, illata van, hasznosak a szervezet számára és főként eltelítenek…

Mit mondhatnák zárás képen?

Az egészség nincs ingyen és két féle lehetőségük van arra, hogyan gondoskodjanak magukról. A gyógyszeripar „kezébe” adhatja az egészségét, amely legszívesebben mindenkit betegségben tartana. Vagy önök gondoskodnak magukról.
A cikk szerzője: MUDr. Zornitza Petrova – Markantová
patológus, a klasszikus (évezredek óta beigazolódott) orvostudomány terjesztője.

 

Jó egészséget.

Sándor István

Facebook

 

 

Megoszthatod bárkivel, ha tetszett. Az ikonok segítenek ebben.