Coral mine, korall kalcium.

Coral Mine, korall kalciumos vizet inni.

Az öregedés egyik oka, a nedvesség elvesztése. A test nem ismeri a betegeket csak az egészséges sejteket, ismeri a fiatal és a régi sejteket. Régi cellák – ez a sejt, amely elveszti az extra-celluláris és sejtes nedvességet.

A nedvesség megtartásához a víz speciális biológiai tulajdonságait kell biztosítanunk. Ez nagyon fontos . Mi lényegében elhervadunk az életünk során. Az újszülöttben lévő víz mennyisége körülbelül 80%. Idős korban, 70 év után – csak 60%. Hatalmas tartalékok állnak a víz egyensúly helyreállításában és fenntartásában. A napi víz fogyasztás testsúlytól függ.

A Coral Mine, korallos víz használata következtében.

Minden szinten pozitív változások következnek be a szervezetben.  Azaz, ha megengedjük, hogy a sejtek használják a “Coral Mine”-t, akkor az jól működik. Ezek a víz forrásai, amelyek képesek irányítani a belső szerveket, ezek a sejtek sejtfiatalodást élnek meg. Fokozott “redox” reakciókat okoznak. (1. redox) A sejtek nem kell több energiát használni a felületi feszültség kialakításához, hogy leküzdje a pozitív redox potenciált, hogy negatív értékekre továbbítsa. Ennek eredményeképpen minden szerv, minden rendszer, minden sejtközi folyadék, minden szövet jobban teljesíti funkcióját.

Ennek megfelelően a jólét a testen belül drámaian javulhat. A fejfájás, a duzzanat csökkentése, a vesék teljesítményének javulása, a salakok távozása, toxinok, mérgek a belekben csökkennek. Javítja az endokrin mirigyek működését. (2.)

Az endokrin mirigyek egyik erőssége a pajzsmirigy és az agyalapi mirigy. Ezek a szennyezés detektor testek. Fontos, hogy a test folyamatosan vízfeszültség alatt legyen, annak érdekében, hogy jól átadja az elektrolitikus kölcsönhatási folyamatokat.

Nagyon fontos, hogy testünket a tápanyagokkal tápláljuk, amelyekről tudjuk, hogy vízben oldódnak. E tápanyagok hordozói ugyanazok az ásványi anyagok, amelyek a Coral Mine-ben találhatóak.

Van egy másik fontos kérdés, ahol a korall víznek csodálatos gyógyító hatása lehet. Ez a vér minőségi javítása. A legtöbb ember 30-40 év után tapasztalhatja. Agglutinált vörösvérsejtek, (összetapadt) amelyek ennek következtében nem képesek oxigént hordozni, tápanyagot továbbítani, ami trombózishoz, szívrohamokhoz, stroke-hoz, étkezési rendellenességekhez vezet. Szerezze vissza az egészségét.

A Coral Mine. 

Az egyik leghasznosabb termék és biztonságos. Ez nem az emberi gondolat terméke, nem szintetikus, hanem tiszta, természetes termék, ami a természetben felbukkant. Az édesvíz csak 1% -ot foglal el a világ óceánjaiban, és aki képes tiszta vizet inni, ez elsősorban hosszú ideig élhet. Dokumentum film a Coral Mine-ről.
Megfigyelték, hogy az Okinawai sziget lakói nem szenvednek olyan betegségektől, mint az ízületi gyulladás, az osteoarthritis (3.) és az ízületek egyéb súlyos betegségei. A csont-izomrendszer ez az egyik olyan rendszer, ahol a leggyorsabb a pozitív irányú eltolódás. Nagyon jó eredményeket értek el a Corall vízzel cukorbetegeknél.

Forrás: https://coral-distr.com/index.php/en/2-uncategorised/107-coral-vater-en.html

Coral Mine-ból történő víz felvétele.

A Coral Mine könnyen használható. Teljesen biztonságos, szinte mindenki számára elérhető. Rendkívül hatékony. Történetek a Coral Calcium Coral Mine eredményeiről néha lehetetlen hallgatni könnyek nélkül. Ez az

Coral Mine filteregész életet dráma pozitívan hat. Ez sok pozitív információ a korall kalcium felhasználásának felhalmozott eredményeiről. A Coral klub egyik legfontosabb terméke, amely mindenki számára elérhető. A kezelni kívánt vízhez egyszerűen hozzá kell adni és 5-10 perc elteltével fogyasztani. Egy filter 0,5-1,5 liter vízhez ajánlott. Benne kell hagyni, míg el nem fogy az üvegből a víz. A kis filtert, ami egy hosszúkás, a teás filterhez hasonló zacskóban van úszkál a folyadékban és kiázik az ásványi tartalma.
Mindez elérhető egy egyszerű ingyenes regisztrációval:

Kattintson a Coral Club regisztrációra.

Jó egészséget.

Sándor István

1. Redox folyamatok vagy redoxireakcióknak nevezzük azokat a kémiai reakciókat, melyek az oxidációfok megváltozásával járnak. Ezekben a folyamatokban az egyik reakciópartner felvesz, a másik pedig veszít, lead elektronokat.

  2. A belső elválasztású mirigyek (endokrin mirigyek) olyan mirigyek, amelyek az életműködéseket szabályozó hormonjaikat közvetlenül a sejt-közötti térbe juttatják. Ezáltal a véráramba juttatják. A hormonok így a mirigytől távoli szerveken fejthetik ki hatásukat. Az endokrin mirigyek összessége a Belső elválasztású mirigyek rendszere az endokrin vagy hormonális rendszer.

  3. Az osteoarthrosis (angolszász irodalomban: osteoarthritis) az ízület minden szerkezeti elemét érintő kórfolyamat, mely végül az ízület deformitásához, elégtelen működéséhez vezet. A leggyakrabban érintett ízületek: csípő, térd illetve a kéz kis ízületei.  A világ népességének 20-30%-át érinti. Magyarországon ennél nagyobb az arány.

 

Megoszthatod bárkivel, ha tetszett. Az ikonok segítenek ebben.
Posted in Ásványi anyagok, Víz and tagged .